Ágival 3 éve találkoztam először.  Akkor egy ismerősöm ajánlotta, soha el nem múló derékfájásom miatt, és állandó hiábavaló fogyókúrás kísérletezéseim miatt. Szerencsére hamar kaptam hozzá időpontot, és egy konzultáció és ayurvédikus vizsgálat után már rögtön hozzá is fogtunk a kezelésekhez. 3 kezelés után, megszűnt az állandó derekfajasom, mert végre valaki szakértelemmel tudta kezelni. Olyan különleges kezeléseket kaptam, mint a kati basti, amiben egy tésztagyűrűt helyez a hátamra és olajat csorgat bele, ez hamarosan megmutatta, honnan indul a fájdalom. Ilyen különlegesség volt a mézkihúzas is, mely rendkívüli módon fájt, de annyit hatott, hogy az a típusú derekfajas azóta sem tért vissza.  Ági által előirt étrenddel es tisztító kúrával (kitchari böjt) kb 3-4 hét alatt ürült ki a szervezetemben felhalmozódott víz, és ezután a fogyás is nagyon hamar beindult, és tartós maradt.  Azért szeretek Agihoz járni, mert nem sima kezeléseket, masszázsokat ad, hanem teljes testi-lelki kezeléseket. Precízen összeállítja a javasolt étrendet, a napi rutint (egy egy legzesgyakorlattal, joga gyakorlattal). Kiegészitő teákat ad személyre szabva, és a kezeléseket soha egy perccel sem rövidíti le. Mindig pontosan tudja, hogy mi az, amire szükség van egy-egy helyzetben. Azóta, mióta ismerem, rengeteg ismerősömet küldtem hozza, akik szintén visszajáró paciensek lettek.  Minden évben csinálunk egy tisztítókúrát, ami teljesen felüdít testileg es lelkileg is. Most éppen kismama vagyok, de már nagyon várom a baba születése utáni gyermekágyas kezeléseket, amit Ágnes legutóbbi utazása során egy indiai kórházban tanult meg.  Számomra nagyon fontos az ő hitelessége, amit mi sem bizonyít jobban, hogy folyamatosan képzi magát. Indiába jár tanulni és megfelelő alapanyagokkal dolgozik.  Szívből ajánlom mindenkinek!

Anna, Szelence Café


Folyamatos, tompa fájdalommal járó izületi gyulladással fordultam Ágneshez. Ágnes hozzáértése, segítőkészsége és kedvessége már az első találkozásunkkor nagy hatással volt rám. Részletes terápiás javaslatot és ajánlott étrendet kaptam, ami bár előszőr nehéznek és szinte teljesíthetetlennek tűnt Ágnes segítségével és támogatásával sikerült teljesítenem. Bármikor fordulhattam hozzá kérdéseimmel és szívesen mesélt a használt gyógyító eljárás részleteiről és történetéről. Kezelésről kezelésre javultak a tüneteim, amelyek a terápia végére eltűntek és azóta sem tértek vissza. Úgy érzem, hogy nem csak a gyógyulással lettem gazdagabb, hanem egy teljes életmódváltáson mentem keresztül. Ágnes segítségével megtanultam, hogy milyen ételek táplálnak és melyek azok amiket jobb ha kerülök. Elkezdtem korábban kelni és reggelente az Ágnes által ajánlott jóga ászanákat gyakorolni.  Jószívvel ajánlom Ágnest bárkinek, akik kiegyensúlyozottabb és egészségesebb életet szeretnének élni - nekem ebben nagyon sokat segített.

Kinga, Prezi


Mindig érezetem, hogy a sablonos étkezési megoldások nem jók. Én sose gondoltam, hogy nekem jót tenne, ha sok zsíros húst ennek salátával, miközben sokan számolnak be ezen étrend sikeréről. Másoknak más működik, és mint később kiderült, van ami nekem is működik. Amióta Ágnessel dolgozom az etrendem kialakításán, csak rajtam múlik, hogy jól érzem-e magam, hogy fogyok-e, hogy jó-e az emésztésem. Ha tartom a megbeszélteket, akkor minden rendben lesz, ha bűnözök, a testem azonnal jelez. Innentől legalább az én választásom, hogy jól csinálom-e a dolgokat vagy sem.

Dani, Prezi