Ágival 3 éve találkoztam először.  Akkor egy ismerősöm ajánlotta, soha el nem múló derékfájásom miatt, és állandó hiábavaló fogyókúrás kísérletezéseim miatt. Szerencsére hamar kaptam hozzá időpontot, és egy konzultáció és ayurvédikus vizsgálat után már rögtön hozzá is fogtunk a kezelésekhez. 3 kezelés után, megszűnt az állandó derekfajasom, mert végre valaki szakértelemmel tudta kezelni. Olyan különleges kezeléseket kaptam, mint a kati basti, amiben egy tésztagyűrűt helyez a hátamra és olajat csorgat bele, ez hamarosan megmutatta, honnan indul a fájdalom. Ilyen különlegesség volt a mézkihúzas is, mely rendkívüli módon fájt, de annyit hatott, hogy az a típusú derekfajas azóta sem tért vissza.  Ági által előirt étrenddel es tisztító kúrával (kitchari böjt) kb 3-4 hét alatt ürült ki a szervezetemben felhalmozódott víz, és ezután a fogyás is nagyon hamar beindult, és tartós maradt.  Azért szeretek Agihoz járni, mert nem sima kezeléseket, masszázsokat ad, hanem teljes testi-lelki kezeléseket. Precízen összeállítja a javasolt étrendet, a napi rutint (egy egy legzesgyakorlattal, joga gyakorlattal). Kiegészitő teákat ad személyre szabva, és a kezeléseket soha egy perccel sem rövidíti le. Mindig pontosan tudja, hogy mi az, amire szükség van egy-egy helyzetben. Azóta, mióta ismerem, rengeteg ismerősömet küldtem hozza, akik szintén visszajáró paciensek lettek.  Minden évben csinálunk egy tisztítókúrát, ami teljesen felüdít testileg es lelkileg is. Most éppen kismama vagyok, de már nagyon várom a baba születése utáni gyermekágyas kezeléseket, amit Ágnes legutóbbi utazása során egy indiai kórházban tanult meg.  Számomra nagyon fontos az ő hitelessége, amit mi sem bizonyít jobban, hogy folyamatosan képzi magát. Indiába jár tanulni és megfelelő alapanyagokkal dolgozik.  Szívből ajánlom mindenkinek!

Anna, Szelence Café


Folyamatos, tompa fájdalommal járó izületi gyulladással fordultam Ágneshez. Ágnes hozzáértése, segítőkészsége és kedvessége már az első találkozásunkkor nagy hatással volt rám. Részletes terápiás javaslatot és ajánlott étrendet kaptam, ami bár előszőr nehéznek és szinte teljesíthetetlennek tűnt Ágnes segítségével és támogatásával sikerült teljesítenem. Bármikor fordulhattam hozzá kérdéseimmel és szívesen mesélt a használt gyógyító eljárás részleteiről és történetéről. Kezelésről kezelésre javultak a tüneteim, amelyek a terápia végére eltűntek és azóta sem tértek vissza. Úgy érzem, hogy nem csak a gyógyulással lettem gazdagabb, hanem egy teljes életmódváltáson mentem keresztül. Ágnes segítségével megtanultam, hogy milyen ételek táplálnak és melyek azok amiket jobb ha kerülök. Elkezdtem korábban kelni és reggelente az Ágnes által ajánlott jóga ászanákat gyakorolni.  Jószívvel ajánlom Ágnest bárkinek, akik kiegyensúlyozottabb és egészségesebb életet szeretnének élni - nekem ebben nagyon sokat segített.

Kinga, Prezi


Mindig érezetem, hogy a sablonos étkezési megoldások nem jók. Én sose gondoltam, hogy nekem jót tenne, ha sok zsíros húst ennek salátával, miközben sokan számolnak be ezen étrend sikeréről. Másoknak más működik, és mint később kiderült, van ami nekem is működik. Amióta Ágnessel dolgozom az étrendem kialakításán, csak rajtam múlik, hogy jól érzem-e magam, hogy fogyok-e, hogy jó-e az emésztésem. Ha tartom a megbeszélteket, akkor minden rendben lesz, ha bűnözök, a testem azonnal jelez. Innentől legalább az én választásom, hogy jól csinálom-e a dolgokat vagy sem.

Dani, Prezi


Krónikus izületi gyulladással küzdök 10 éve. Kipróbáltam már minden létező diétát, terápiát, de sajnos egyik sem hozott tartós javulást. Ágnessel 2019 júniusában találkoztam először. Egy ismerősöm ajánlotta és már az első alkalom után éreztem, hogy "megvan a kémia". Magabiztos, hiteles es nagy tudása van az emberi test élettani működéseiről.
Áginak es az ayurvédának köszönhetően megtanultam újra félelem nélkül táplálkozni, élvezettel főzni, játszani az ízekkel, fűszerekkel es bűntudat nélkül enni. A kezeléseknek köszönhetően a gyulladásos folyamatok mérhetően és szignifikánsan alacsonyabb aktivitást mutatnak, melynek köszönhetően az izületeim sokkal ritkábban es kevésbé fájnak, mint korábban. Sikerült negyven pár kilóról ideális testsúlyt elérnem és visszajött az energiám, életkedvem és teherbírásom is. Hálás vagyok Ágnesnek, hogy ilyen magas szinten tesz elérhetővé egy tradicionális indiai gyógymódot Budapesten.

Erna, CCC


Egy krónikus húgyúti fertőzés (kb egy év) ösztönzött, hogy felkeressem Ágnest, mert a negyedik típusú antibiotikum kúrája után is pozitív lett a tenyésztéses laborleletem.

Étrendbeli változtatások, panchakarma tisztító program és helyi kezelések kombinációját alkalmaztuk, kb össz egy hónapon át.

Szerintem még senki nem töltött másfél órát csak azzal, hogy felmérje az állapotomat és felvegye az anamnézisemet. Senki nem adott eddig még személyre szóló hatóanyag kombinációkat nekem. Senki sem alkalmazkodott az általa adott kezelés során térben vagy időben hozzám. Senki sem küldött még szabadidejében nekem olyan tudományos kutatás leírásokat, amit a kezelésem kapcsán elolvashattam. Senkinek sem hittem el eddig, hogy a fokozatosan felépített gyógyító program után jobban fogom érezni magam, mint az egyik napról a másikra alkalmazni kezdett "könnyű", pallitatív megoldások után.

Ágnesnek ez mind sikerült. Nekem ilyen körülmények között nem valami nyomasztó, mellékhatásokkal teli tortúra, hanem egy stresszmentes, érdekes tapasztalás volt a gyógyulás. S, hogy visszamérhető, kvantitatív és kvalitatív eredményekről is beszámolhassak: a laborleleteim végül negatívak, én pedig nagyon sokat tanultam magamról és egy, a világ és az élet eddig számomra ismeretlen megközelítéséről, az ayurvedaról. Köszönöm!

Judit (32) Budapest