Az ayurvéda ismertető programokon kiscsoportokban (max. 10 fő) töltünk el pár órát azzal, hogy jobban megismerjük magunkat és lehetőségeinket egy preventív, egészségmegörző rendszeren belül.

Tudatos táplálkozás és életvitel az ayurvédában

Meghatározzuk a résztvevők született egyensúlyát és tanulunk a saját prakriti (született élettani felépítés) szerinti étrendről, gyógynövényekről, napirendről.

A program időtartama: 4 óra
A program ára: 7500 Huf / fő


Hajlamaink és preventív lehetőségek az ayurvédában

Prakritinkból eredő hajlamaink feltérképezése, és azok preventív kezelési lehetőségei az ayurvéda megközelítéséből. A tananyag megértéséhez javasolt a prakriti szerinti tudatos táplálkozás és életmód' programon való részvétel.

A program időtartama: 3-4 óra
A program ára: 7500 Huf / fő


Panchakarma, a tisztulás fogalma az ayurvédában

Tanulunk a panchakarmáról, annak szükségességéről, idejéről, fázisairól, tehát arról a legkevesebb 2 hetes tisztító programról, ami által megszabadulunk túlműködőseinktől és alkati egyensúlyt teremthetünk.

A program időtartama: 2-3 óra
A program ára: 4900 Huf / fő

Panchakarma terápián Budapesten egész évben részt vehetsz, de évente kétszer, tavasszal és ősszel egy 6 napos előkésztő programot is szervezünk Hegykőn, ahol elvonulva a megszokott rohanástól, jógával, ayurvédikus konyhával és művészetterápiákkal várunk tisztulni.


Kitchari és más böjtök az ayurvédában

Tanulunk az ayurvédában kiemelkedő szerepet betöltő emésztés rendszeréről, különböző emésztési zavarokról, és az éhezés-mentes kitchari böjtről. A foglalkozásnak természetesen szintén része a kitchari elkészítése.

A program időtartama: 2 óra
A program ára: 4400 Huf / fő
Következő program időpontja: 2019. 02. 16. szombat 11:00-13:00